Tehnicianul Omoniei Nicosia crede ca Dinamo este greu de ajuns din urma de celelalte echipe din Liga I, dar si admite ca ros-albii nu se pot considera deja invingatori

Partida dintre Dinamo si FC National, disputata luni seara, scor 1-0, a fost urmarita din tribune si de catre Ioan Andone, fostul tehnician al ros-albilor, care acum se ocupa de destinele cipriotilor de la Omonia Nicosia. Ando, care a venit insotit de Marius Stan, a fost multumit de prestatia fostilor sai elevi, pe care i-a felicitat personal la final, chiar in vestiar.

- Cum ati regasit Dinamo?

- Foarte bine. Au jucat asa cum trebuie si au obtinut o victorie pe merit. Au si intalnit un adversar, FC National, agresiv, care s-a aparat in noua jucatori. Daca inscriau mai repede, poate se descatusau si altfel se juca apoi. Oricum, golul lui Ganea mi-a placut foarte mult, pentru ca a venit dupa o faza foarte frumoasa in care am vazut cinci finalizari.

- Credeti ca "bancarii" au luptat altfel decat o faceau de obicei?

- Pai, este si normal sa fie asa. Nu uitati ca au un nou antrenor, Sorin Cartu, care a stiut cum sa-i organizeze si sa-i puna in teren.

- Credeti ca Dinamo se poate considera campioana?

- Greu, foarte greu, dar nu putem spune ca este jucat. Steaua, Rapid, dar si alte echipe precum CFR sau Poli Timisoara nu vor abdica, vor pune presiune. stiti care este problema insa? Dinamo, si joaca fotbal, dom'ne, si o mai face si bine. in meciul cu FC National, la modul cum evoluau, aveai impresia doar cand se va marca golul. Era limpede ca pana la urma se va inscrie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.