Finantatorul Stelei poate castiga o avere pe spatele Stelei, in cazul unui succes in aceasta seara cu Lyon, echipa care a umilit pe Real Madrid doi ani la rand in Champions League

Gigi Becali e convins ca, inaintea Sarbatorilor de iarna, Steaua e capabila sa faca o afacere de 600.000 de euro, bani la care finantatorul din Pipera viseaza cu ochii deschisi. Bineinteles ca suma nu reprezinta un capat de tara daca nu e obtinuta, Becali avand conturi active de peste 200 de milioane de euro. "Mergem la Lyon sa castigam 600.000 de euro. Normal ca e vorba si de palmares, si de puncte. Eu, unul, sunt relaxat pentru jocul cu Lyon. Jucatorii vor fi insa conectati la joc pentru ca trebuie sa bata pe invingatoarea Realului din Madrid. Au si ei mandria lor", a spus Becali.

E multumit cu locul doi

Tot Becali a recunoscut meritul echipei Dinamo, care se afla la o distanta de 11 puncte fata de Steaua, explicand ca baietii lui Rednic sunt greu de ajuns in campionat: "Dinamo are 11 puncte avans, joaca si este cam greu sa-i ajungi. Sunt multumit ca nu am pierdut locul secund", a explicat cu jumatate de glas latifundiarul.

"Cobra" zice ca Steaua va marca

Adrian Ilie e ultimul roman care a marcat pe Stade Gerland, in 1998, la turneul final impotriva Columbiei. El spune ca Steaua are sansa sa duca traditia mai departe si sa realizeze un meci-spectacol, pentru ca joaca fara presiune: "Cred ca vor scoate un rezultat bun pentru ca sunt deja calificati. Sper chiar ca vor marca", a spus Ilie.

Astazi este ziua lui Carlos

Lyon - Steaua se joaca chiar in ziua in care portarul Carlos implineste 27 de ani. Cazut in dizgratie in Ghencea, Carlos asteapta finalul sezonului de campionat pentru a putea pleca inapoi in Portugalia. La inceputul carierei, el a jucat extrema stanga, portughezul descoperindu-si abilitatile de portar cu ocazia unei accidentari.

Thereau, sustinut de francezi

Cyrill Thereau va avea mai multi suporteri in tribuna decat toata echipa Steaua, mare parte dintre prietenii francezului anuntandu-l pe acesta ca si-au procurat deja bilete la meci. Thereau s-a nascut in apropierea Lyonului si multe dintre rudele sale vor fi prezente pe Stade Gerland.

Victoras Iacob, surpriza lui Olaroiu

Victoras Iacob a efectuat deplasarea in Franta alaturi de colegii sai pentru ultimul meci din grupa, impotriva celor de la Lyon. Desi n-a jucat nici un minut de patru luni, este foarte probabil ca Iacob sa apara pe teren in ultima parte a jocului cu cea mai tare echipa a momentului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.