Gigi Netoiu, fostul oficial al clubuluiDinamo, sustine ca actualii conducatoriau intentionat sa cedeze actiunileomului de afaceri
Disensiunile dintre fostii si actualii conducatori ai clubului din soseaua "stefan cel Mare" sunt departe de a fi incheiate. Dupa ce a spus ca la Dinamo sunt persoane care si-ar fi dorit ca echipa sa nu se califice in primavara europeana, Gigi Netoiu a mai dezvaluit ca "ros-albii" puteau avea in prezent un singur patron.

Fostul oficial al "cainilor", Gigi Netoiu, sustine in continuare ca transferurile facute de Dinamo in vara nu au fost chiar reusite. "in afara de Ganea, toti ceilalti jucatori nu au cine stie ce nume", a spus Netoiu, intr-o emisiune televizata la Realitatea TV. Declaratia l-a iritat pe Cristi Borcea, directorul executiv al clubului: "Cum poti sa spui asta Gigi? Suntem neinvinsi in cupele europene, iar in campionat conducem detasat. Asta inseamna ca avem jucatori de valoare. Acum e liniste la Dinamo, sunt rezultate, bani, deci totul este ok". Replica "Comandantului" n-a intarziat: "Eu ma refeream pe termen lung. Sa vedem si cat vor tine aceste rezultate. Dar nu uita, domnule Borcea, ca acum doua luni voiai sa pleci de la Dinamo. Ca sa nu mai pomenesc ca ati vrut sa vindeti clubul lui Sorin Ovidiu Vantu".
Mugurel Dumitru


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.