Parcursul echipei in campionat si in Cupa UEFA nu il satisface pe finantatorul din Giulesti. In plus, Copos a rabufnit dupa egalul din ultima etapa, de pe teren propriu, contra Pandurilor: "Nu eu stau pe banca tehnica si le dau dreptate celor care sunt nemultumiti. Voi lua masuri, iar cei vinovati vor plati". Se pare ca George Copos este decis sa renunte la serviciile lui Lucescu jr., al carui contract oricum expira la vara.

"Inca nu am semnat noul contract. Depinde de multe lucruri. Voi vedea dupa finalul turului ce voi face. Astept sa terminam, sa vedem ce se intampla si in Cupa UEFA", a marturisit antrenorul, care a lasat sa se inteleaga faptul ca nu exclude plecarea de la Rapid, iar ramanerea la echipa depinde si de calificarea in primavara europeana. Posibilul succesor al lui Lucescu jr. este Ladislau Bölöni, tehnician ramas fara angajament, dupa ce a fost demis de la AS Monaco. Potrivit acelorasi surse, Copos a si luat legatura cu antrenorul, care nu a spus nu unei sosiri in Giulesti. Bölöni trebuie sa-si convinga sotia ca Romania este alegerea buna pentru el.

L-au vrut pe Loti si in 2004

Ladislau Bölöni nu este pentru prima data in carti pentru a prelua banca tehnica a Rapidului. In 2004, in perioada in care presedinte in Giulesti era Ioan Becali, antrenorului i s-a facut o oferta de a-l inlocui pe tehnicianul Dan Petrescu. Atunci, dupa mai multe runde de negocieri, Bölöni a refuzat propunerea, preferand sa aleaga Rennes.