Sotii Abramovici s-au impacat, acum in prag de Sarbatori! In urma cu citeva saptamini, Irina Abramovici ameninta cu divortul, dupa ce miliardarul a calcat strimb, inselindu-si nevasta cu domnisoara Daria Jukova, o fata simpatica si cu ambitii mari. A urmat o perioada de aparenta liniste, in care informatiile despre marele divort al tuturor timpurilor (urmau sa se imparta 18 miliarde de euro) au aparut pe ici pe colo si deloc convingatoare. Jukova a fost expediata "pachet" la Moscova (unde n-a mai ajuns!), Abramovici a mers la o cura antistres in Austria, iar doamna "Chelski" s-a apucat de "ceva", luindu-si un hotel londonez in administrare.

Zilele trecute, sotii Abramovici au fost vazuti brat la brat, la cumparaturi, la magazinul "Tiffany`s", din apropierea casei lor de 41,5 milioane de euro din Belgravia, Londra. Se pare ca Abramovicii au iesit sa caute cadouri de Sarbatori, evident pentru cei cinci copii ai lor, cu virste cuprinse intre 3 si 14 ani. Conform presei britanice, Roman a dat "tircoale", insa, si unui impresionant set de bijuterii cu diamante, care ar putea fi achizitionat zilele urmatoare pentru doamna Irina.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.