Cu aceasta stare de sprit pleaca astazi - ora 10.00, de pe Aeroportul Otopeni - spre Lyon campioana Rominiei, care, cu un moral "beton" dupa incantatorul 3-1 reusit sambata, cu Poli Timisoara, vizeaza un rezultat favorabil miine seara, contra liderului campionatului francez, in ultima etapa a Grupei E a Ligii Campionilor. "Asta-i Steaua pe care mi-o doresc s-o vad jucand mereu. Mergem in Franta sa castigam", a tinut sa sublinieze finantatorul Stelei, Gigi Becali, dupa euforia succesului cu banatenii.

"Suntem deja calificati in faza superioara a Cupei UEFA, asa ca plecam la Lyon hotarati sa facem o figura frumoasa si astfel sa stergem acel dureros 0-3 de la Bucuresti. Nu avem nimic de pierdut! Din contra, avem doar de castigat", a adaugat antrenorul Cosmin Olaroiu, tentat sa-l foloseaca impotriva francezilor si pe atacantul Victoras Iacob, care, desi s-a refacut 100% dupa vechea accidentare, este sacait in aceste zile de o gripa rebela. "Cu Olympique vom evolua pentru suporterii nostri , pentru onoare si banii pusi in joc", a completat Sorin Paraschiv in concordanta cu aplombul existent in tabara stelistilor. "Mergem acolo decisi sa facem o figura frumoasa. In plus, imi va fi usor sa joc pe Stade de Gerland, unde va veni intreaga familie sa ma vada", a subliniat si francezul Cyril Thereau, care, gratie celor 8 reusite ale sale pentru gruparea din Ghencea, a intrat rapid in inimile suporterilor "ros-albastri", obisnuiti sa-l aclame de fiecare data pe tot mai incisivul atacant cu "Allez Thereau".

Pentru Lyon este cel mai important meci al sezonului
Nu o spunem noi, ci insusi reputatul tehnician al lyonezilor, Gerard Houllier, care, lasand la o parte campionatul francez (aproape de a fi castigat a 6-a oara consecutiv), tine sa precizeze ca, dincolo de semnificatia succeselor pe linie obtinute in Liga cu Real Madrid sau Dinamo Kiev, de exemplu, duelul cu Steaua, din ultima etapa a Grupei E, este cel mai important din acest sezon.

"Suntem fericiti ca am depasit recordul de 14 victorii (n.r. in 16 jocuri) in campionat, ca mentinem distanta fata de urmaritori si ca, totodata, am facut un pas mare spre castigarea titlului intern, insa, din punctul nostru de vedere, partida cu Steaua este cea mai importanta din acest sezon. "Desi ne asteapta un meci dificil contra romanilor, speram sa incheiem neinvinsi respectiva faza a Ligii Campionilor", a subliniat Houlier la finalul intalnirii de sambata, din deplasare (1-0, gol Wiltord), cu Le Mans.

"Nu ascundem faptul ca ne asteapta un joc greu cu Steaua, insa asta nu ne impiedica sa terminam grupa cu o noua victorie", a spus si nimeni altul decat cel mai bun executant al loviturilor libere din lume, brazilianul Juninho. Care, in ce ne priveste, ne dorim sa fie bine anihilat de Cernea, Radoi, Goian si ceilalti stelisti, in confruntarea de maine seara (ora 21.45, in direct la ProTV), arbitrata de slovenii Darko Ceferin - Andrej Kokolj si Milan Kogej, aceiasi de la partida Dinamo - Besiktas (scor 2-1), din Cupa UEFA.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.