Nationala feminina de tenis de masa a Romaniei a fost desemnata favorita numarul unu, in grupa de elita unde evolueaza 16 team-uri, la Campionatele Europene care se vor disputa la sfarsitul lunii martie la Aarhus, in Danemarca. Conform tragerii la sorti, primul meci il va disputa in compania reprezentativei Cehiei, adversara care, teoretic, n-ar trebui sa creeze probleme. In caz de victorie, in urmatoarea partida va intalni invingatoarea dintre nationalele Germaniei si Poloniei, nemtoaicele fiind, de departe, favorite.

Cu doua victorii, Romania ar avea medaliile de bronz asigurate, dar visul fetelor noastre este de a cuceri din nou titlul continental, performanta reusita in 2001. Componenta lotului nostru feminin este in mare parte stabilita, Mihaela Steff, Otilia Badescu si Adriana Nastase fiind deja titulare. Lupta va fi insa pentru ocuparea celui de-al patrulea loc in echipa intre Iulia Necula, Eliza Samara si Dana Dodean.

Baietii, ghinionisti

Pentru prima data in grupa de elita a CE dupa mai bine de 20 de ani, echipa masculina de tenis de masa a Romaniei a avut ghinion la tragerea la sorti. Jucatorii nostri vor evolua chiar din primul tur cu reprezentantii Croatiei, principalii favoriti la titlul european. Daca la fete exista semne de intrebare vizavi de componenta echipei, la baieti lotul este clar, Adrian Crisan, Constantin Cioti si Andrei Filimon, foarte probabil, de un al patrulea component nemaifiind vorba.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.