Jucatorul va merge astazi la Ministerul de Interne pentru a da declaratii
Problemele capitanului Rapidului, Vasile Maftei, de la intrarea in Grecia nu s-au terminat la granitele elene. Dupa ce i-a fost permis sa patrunda in tara pe o perioada limitata de trei zile, fundasul rapidist va trebui sa trimita amprentele la Interpol pentru a inlatura orice alte probleme, in caz contrar nemaiputind intra niciodata in spatiul Schengen.

"Trebuie sa trimitem amprentele la Interpol pentru a se rezolva definitiv aceasta problema. Luni (n.r. - astazi) vom merge la Ministerul de Interne pentru amprentare si declaratii. Sper ca, intr-un timp cit mai scurt, sa clarificam situatia", a declarat presedintele Rapidului, Constantin Zotta, care considera ca incidentul, prin care Maftei a fost confundat cu un roman cu acelasi nume si cu aceeasi data de nastere care a savirsit mai multe ilegalitati, l-a afectat pe rapidist: "Vasile incerca sa pareze incidentul si sa para cit mai destins. In realitate, el a fost foarte speriat. Sint convins ca, daca acest incident ar fi avut loc seara, Vasile ar fi ramas in aeroport pina dimineata".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.