HCM Constanta a facut, ieri, un pas important catre sferturile de finala ale Cupei Cupelor la handbal masculin, dupa ce a invins, pe teren propriu, in meciul tur, cu scorul de 31-20 (16-7), formatia Dinamo Baumit Bucuresti.

Liderul Ligii I la handbal masculin s-a facut de ras, ieri, la Constanta, in prima mansa a Cupei Cupelor, fiind umiliti de marii rivali din campionat, HCM Constanta, la un scor care nu lasa loc la prea multe comentarii:

31-20 (16-7)! Victoria la 11 goluri diferenta confera "marinarilor" prima sansa in duelul romano-roman al acestei competitii. Cea mai mare diferenta s-a inregistrat in min. 51, cand HCM a avut un avans de 13 goluri! Desi lideri in campionat, handbalistii de la Dinamo nu au reusit sa conduca niciodata pe tabela de marcaj. Cele mai multe goluri ale HCM Constanta au fost marcate de Mihai Timofte, 6, in timp ce pentru Dinamo cele mai multe reusite au fost de partea lui Ghionea, tot 6 goluri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.