Acum o saptamana, meciul Dinamo - FC National parea un joc de-a soarecele si pisica. Cu incepatorul Liviu Ciobotariu pe banca tehnica si cu jucatori nemotivati, "bancarii" nu aveau fata si, mai ales, "spate" pentru Liga I. Totul s-a schimbat, insa, o data cu implicarea lui Gigi Netoiu la clubul din Parcul cu Platani. Aflat in razboi cu oficialii din Stefan cel Mare, acesta va avea grija ca FC National sa fie un obstacol important pentru caini, asa cum a fost si Unirea Urziceni, echipa controlata tot de "Comandant", de la care Dinamo nu a obtinut mai mult de un punct.

Inaintea meciului Unirea Urziceni - Dinamo, oficialii echipei din Soseaua "Stefan cel Mare" au facut imprudenta de a intra in conflict cu Gigi Netoiu, cel care are nu mai putin de sase jucatori in primul "unsprezece" al echipei ialomitene. Drept consecinta, "cainii" au avut un meci infernal, scapand de infrangere numai cu ajutorul arbitrului, care s-a facut ca nu vede vreo doua faulturi in careul oaspetilor.

Din cate se pare, "cosmarul" Netoiu ii urmareste pe liderii Primei Ligi. "Comandantul" s-a implicat la FC National cu numai cateva zile inainte ca "bancarii" sa se deplaseze in "Groapa", pentru primul meci din retur. Misiunea dinamovistilor a devenit, deodata, mai dificila, intrucat pe banca tehnica a adversarului va sta Sorin Cartu. "Nu va fi asa usor cu Nationalul, pentru ca echipa este antrenata de Cartu, care stim al cui om este", a declarat Mircea Rednic, atacandu-l pe Netoiu. In replica, acesta a lasat sa se inteleaga faptul ca Rednic a ajuns pe primul loc cu mult noroc si a reinnodat sirul declaratiilor razboinice la adresa lui Dinamo.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.