Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a inregistrat a doua victorie consecutiva in turneul preliminar de calificare in play-off-ul Mondialelor din 2007, care se desfasoara la Rm. Valcea, dupa ce tricolorele au castigat, miercuri seara, si disputa cu modesta selectionata a Azerbaidjanului, cu scorul de 46-21 (23-13).

Dornice sa stearga cu buretele esecul din preliminariile Euro 2006, handbalistele pregatite de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi au debutat furtunos in turneul de calificare pentru Mondialele din Franta si au pus la colt selectionatele Italiei si Azerbaidjanului. Indemnate de Tadici la o concentrare maxima, indiferent de valoarea adversarelor, tricolorele au realizat un adevarat spectacol handbalistic in Sala Sporturilor din Rm. Valcea, inregistrand doua victorii la scor.

Astfel, dupa ce in prima runda au spulberat Italia, cu 48-15, miercuri seara, jucatoarele noastre au trecut lejer si de Azerbaidjan, cu scorul de 46-21. Dupa un start ceva mai greoi, Romania a egalat rapid situatia pe tabela in minutul 11, scor 3-3, si nu a mai cedat initiativa pana la final, reusind un nou galop de sanatate, spre satisfactia celor aproximativ 2000 de fani din tribune, care au aclamat la scena deschisa desele faze de spectacol aerian.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.