Patronul Stelei, Gigi Becali, recunoaste ca parcursul bun al ciinilor este unul meritat

In mini-conferinta organizata la vila sa din Aleea Alexandru, finant atorul stelist s-a referit si la situatia contracandidatelor la lupta pentru titlul de campioana. Daca Dinamo a fost gratulata cu aprecieri de patronul ros-albas- trilor, Rapid a cam fost luata peste picior de Gigi Becali.

"Dinamo n-a cistigat punctele numai cu arbitrajul, ci pe valoare. Nu puteau ei sa cistige 13 meciuri numai cu arbitrii. Cu ei mai cistigi doua-trei partide, dar fara valoare nu poti bate 13 etape la rind. Rapid are tot atitea sanse de a trece de grupele Cupei UEFA, cit avem noi la cistigarea campionatului. Pentru a spune cite sanse avem noi, trebuie sa asteptam 25 decembrie".

Patronul stelist s-a referit la o gluma des uzitata in cazuri lipsite de sanse de reusita, cea cu "sansele porcului de Craciun". Gigi Becali a mai facut si o scurta radiografie a campionatului, dupa ce turul s-a incheiat, estimind ca tot "Dinamo, Steaua si Rapid vor fi echipele care se vor bate pentru primele trei locuri. Poli Timisoara si CFR Cluj se vor lupta pentru locurile patru si cinci".

Referitor la lupta din retur, patronul Stelei a mai spus ca revenirea lui Mirel Radoi este una care conteaza, dat fiind faptul ca finul sau este sufletul formatiei. Patronul Stelei si-a facut cunoscuta si intentia de a merge impreuna cu echipa la Lyon, pentru ultima partida in grupele Ligii Campionilor, pe care Steaua o va disputa in acest an.

"Merg, ma duc sa vad spectacol fotbalistic. Plec in ziua meciului si ma intorc imediat dupa aceea". Aflind ca orasul Craiova, unde Steaua va juca in ultima partida a acestui an competitional, pe 10 decembrie, este infratit cu Lyon, Gigi Becali a spus: "Universitatea Craiova e infratita cu Lyon? Steaua nu le poate bate pe amindoua. Va face egal cu una si o va invinge pe cealalta".

GEORGE COPOS: " Gigi Becali sa puna bordurile la trotuar. Sa nu se mai atinga de alte borduri sau de cladiri istorice. Ii spun ca, la final, vom fi pe locul doi in Liga I."

S-a uitat la ciini

Gigi Becali s-a referit si la partida disputata aseara de Dinamo, in cadrul Cupei UEFA. El s-a legat de faptul ca ora de disputare, 21:45, este una la care incep mai degraba partidele din Liga Campionilor. "Auzi, ai naibii, joaca si la ora de Liga Campionilor! Asa ma uit si eu, ca daca e 21:45, e ora mea, la care joaca Steaua".

Desfiintat de presa germana

Sub titlul Nasul din Bucuresti, site-ul revistei 11 Freunde il descrie astfel pe Gigi Becali: "Patronul Stelei se pregateste sa devina unul dintre cele mai bizare personaje din fotbal. Urmasul lui Berlusconi este corupt, brutal si homofob. A demis un angajat, pentru ca si-a facut operatie de marire a penisului".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.