Desi vor intilni cea mai puternica echipa a grupei, giulestenii nu au parut deloc intimidati de renumele adversarului si de miza deosebita a meciului. Razvan Lucescu crede ca jucatorii sai nu au nevoie de o minune pentru a se impune la Atena, deoarece au aratat ca pot invinge pe oricine. Moldovan spune ca absenta lui Dani Coman nu reduce sansele Rapidului la calificare

Rapidistii au plecat ieri-dimineata de pe Aeroportul Otopeni catre capitala Greciei, unde vor da piept, in aceasta seara, cu Panathinaikos Atena, partida in care giulestenii isi joaca practic accederea in prima vara europeana. Alb-visinii au afisat un aer optimist in privinta jocului, declarind la unison ca vor aborda meciul cu gindul la victorie.

"Nu trebuie sa fie o minune la Atena, am demonstrat pina acum ca jucam bine in Cupa UEFA. Sintem neinvinsi in aceasta grupa si ne ducem acolo sa obtinem cit mai mult, desi, daca este sa ne luam dupa rezultatele de pina acum, Panathinaikos ar fi cea mai puternica echipa pe care o intilnim. Nu ne sperie faptul ca vor fi multi spectatori, ce iti pot face suporterii? Am mai trecut prin asta si cred ca oricarui juca tor ii place sa fie atmosfera pe stadion", a declarat antrenorul Razvan Lucescu.

Problema absent ei lui Dani Coman a fost comentata si de veteranul Viorel Moldovan, care spune ca sansele giulestenilor nu s-au redus din aceasta cauza: "Dani este portarul nostru, al echipei nationale, este foarte bun, dar lipseste si trebuie sa ne descurcam fara el. Nu au scazut sansele noastre pentru ca lipseste Coman. Si Edel este un portar bun si cred ca isi va aduce aportul la acest meci ca si ceilalti jucatori".

Desi nu va putea sta nici macar pe banca de rezerve, goalkeper-ul ex-pitestean a facut deplasarea alaturi de colegii sai. "Nu ma duc in calitate de turist. Merg sa-mi ajut formatia din punct de vedere moral. Sper sa cistigam si sa ne calificam. Nu sta echipa in Coman, sint multi jucatori care il pot inlocui cu brio. Oricine va apara, Edel sau Minca, sint convins ca o va face bine", a spus Coman.

EDEL APOULA BETE: " Am plecat sa cistigam, desi sintem constienti ca Panathinaikos este o echipa buna si ne asteapta un meci dificil. Din cite stiu eu, nu sint probleme cu UEFA si as putea sa evoluez la Atena. Vreau sa apar pentru a ajuta pe Rapid sa mearga mai departe in primavara europeana, asa cum a facut-o si anul trecut."

RAZVAN LUCESCU (antrenor Rapid):/b]" Dani Coman inseamna mult pentru Rapid, dar cred ca nu stam intr-un singur jucator. Echipa noastra mai are portari care s-au pregatit sa joace si care au tras tare sa merite un loc printre titulari. Mergem la Atena sa ne facem jocul cit mai bine si sa cistigam."

VIOREL MOLDOVAN: " Ar fi bine pentru noi sa reusim a doua calificare consecutiva in primavara europeana si sa repetam cel putin performanta pe care am bifat-o anul trecut. Ar insemna sa cistigam bani si mai ales prestigiu. Speram sa mergem mai departe. Daca nu, asta este. Vom merge inainte,indiferent de rezultat."


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.