Comisia de Apel a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) decisese luni ca fostul antrenor al gruparii de sub dealul Feleacului, Dorinel Munteanu, sa nu mai plateasca cei 200.000 de euro datorati clujenilor din cauza faptului ca fostul international nu a onorat contractul pana la capat. Decizia este cel putin stranie, toate indiciile de pana in prezent ducand spre o singura concluzie: oficialii lui CFR Cluj au dreptate sa acuze decizia Comisiei de Apel, tocmai pentru ca FRF insasi a declarat in repetate randuri ca nu era nimic in neregula cu actele intregistrate de clujeni la Liga si Federatie in ceea ce-l priveste pe Dorinel.

Deci daca FRF si LPF sustin ca Dorinel a lucrat legal la Cluj, de ce nu se aplica toate clauzele contractului? Nici oficialii clujeni nu par sa aiba un raspuns la aceasta intrebare, ce pare ca va ramane retorica: "Nu este o surpriza. Vedeti cum functioneaza justitia din Romania... Daca greseste justitia, de ce n-ar gresi o comisie din fotbal? Contractul lui Dorinel este valabil; a fost valabil cand l-am semnat, a fost valabil la FRF, a fost valabil cand a primit banii. De ce n-a zis Dorinel: nu e valabil contractul, nu iau banii?"

Furia oficialilor de la CFR Cluj pare a nu se sfarsi curand, presedintele gruparii, Iuliu Muresan, amenintand cu toate caile de atac posibile: "Prin decizia de luni, Comisia de Apel se descalifica. Vom epuiza toate caile de atac. S-ar putea sa apelam la FIFA, iar la final ne vom adresa instantelor civile, unde sigur vom castiga".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.