Dupa un inceput destul de bun de campionat, Ceahlaul Piatra Neamt a pierdut teren spre sfarsitul turului de campionat. Bineinteles, Gheorghe Stefan a pus aceasta cadere pe seama arbitrajului. Intr-un exces de intelepciune, "Pinalti" i-a sfatuit pe dinamovisti sa nu se mai planga de arbitri, pentru ca "ar putea supara pe cineva" si ar putea fi "retrogradati" pe pozitia secunda.

Suparat pentru ca oficialii dinamovisti au facut scandal pentru ca ar fi fost dezavantajati in partida cu Ceahlaul (castigata, totusi, cu 2-0), Gheorghe Stefan, presedintele nemtenilor, i-a amenintat voalat pe "caini" cu "retrogradarea" pe pozitia secunda. "Cei de la Dinamo sa nu mai faca atata caz ca sunt dezavantajati de arbitraje. Sunt pe primul loc si tot ei sunt cei nemultumiti. Mai bine ar sta la locul lor, pentru ca, stiti cum se spune, nemultumitului i se ia darul", a declarat Stefan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.