Rapid ocupa, in momentul de fata, locul trei in grupa G si o victorie in fata grecilor i-ar duce pe giulesteni in primavara europeana. Jucatorii lui Razvan Lucescu au un singur gind: sa cistige cele trei puncte puse in joc pe stadionul Olimpic din Atena si sa repete performanta din sezonul trecut. Atmosfera pe care o vor crea suporterii elenilor nu ii sperie pe alb-visinii

Cu trei egaluri in Cupa UEFA, Rapid are nevoie de victorie in meciul cu Panathinaikos, pentru a se califica in primavara europeana. Accidenta rile au curs lant, Ionut Mazilu a spus pas pentru moment si revine in primavara, omul de baza al lui Razvan Lucescu, portarul Dani Coman, este nevoit si el sa stea pe banca si sa-i lase buturii lui Edel. Inainte de plecarea la Atena, giulestenii au luat loc la masa presei si au vorbit.

Directorul executiv al clubului alb-visiniu, Constantin Zotta, a spus clar care este obiectivul echipei de sub Podul Grant. "Plecam cu un singur gind, sa jucam bine si sa luam cele trei puncte puse in joc. Toata lumea s-a obisnuit cu performant a de anul trecut si asteapta sa facem o figura frumoasa", a declarat oficialul rapidist. Acelasi Constantin Zotta a continuat: "Un esec la Atena nu ar fi o deziluzie asa mare, pentru ca Rapid a ajuns sa se bata de la egal la egal cu forte ale Europei".

A urmat Vasile Maftei, care, mai lucid ca niciodata, a recunoscut valoarea grecilor. "Panathinaikos este o forta a fotbalului elen, o echipa care a cistigat doua partide, din doua disputate, in grupa. Pe noi numai victoria ne califica 100% in primavara. Mergem sa cistiga m, nu ne facem calcule acum, acestea vor veni dupa partida", a declarat capitanul visiniilor. Maftei a vorbit si despre accidentarea sa din infruntarea cu Mlada: "Mai am dureri, dar o sa ma refac pina la ora meciului".

Fostul student, Costin Lazar, a promis ca va lupta ca Rapidul sa ia trei puncte. "Sint convins ca putem invinge la Atena. Nu ne sperie faptul ca suporterii lor sint fanatici, noi vom face diferenta pe teren. Nu conteaza starea mea de sanatate, sigur voi fi pe teren", a declarat Lazar.

300 de suporteri

Jucatorii lui Razvan Lucescu vor fi incurajati, la meciul de miine, de un grup de 300 de suporteri alb-visinii. Acestia au plecat, in aceasta dimineata, cu autocarul spre capitala Greciei, unde Rapidul va da piept, miine seara, cu cei de la Panathinaikos. Fanii giulestenilor se asteapta sa aiba sprijinul unui numar cit mai mare de rom

Joaca pe 20.000 de euro

Desi sint ca si caificati in turul urmator al Cupei UEFA, avind doua victorii din doua posibile, cei de la Panathinaikos trateaza partida cu Rapid ca si cum ar fi una decisiva. Zilele trecute, patronul grecilor, Yiannis Vardinoyiannis, a tinut sa-si motiveze personal jucatorii. Acesta s-a intilnit cu cei trei capitani ai echipei, carora le-a promis o prima de 20.000 de euro pentru fiecare jucator, drept rasplata pentru calificarea in primavara europeana.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.