Managerul sportiv al lui Dinamo, Petre Buduru, a declarat ieri ca letonii Denis Romanovs si Maris Smirnovs au semnat cu gruparea alb-rosie, contractele lor fiind inregistrate la LPF.

"Va pot confirma ca am inregistrat deja contractele celor doi fotbalisti la liga.

Letonii au venit liberi de contract, intelegerile cu fosta lor echipa expirand la inceputul lunii noiembrie", a spus Buduru.

Cei doi fotbalisti au evoluat pana acum la Daugavpils din prima liga letona, cu care s-a clasat pe locul 5 la sfarsitul sezonului. Romanovs, in varsta de 28 de ani, are 1,87 metri si 82 de kilograme. A jucat in acest sezon in 30 de partide, dintre care una la echipa a doua, si a primit 31 de goluri, fiind selectionat in lotul echipei nationale la turneul final al CE din 2004. Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, il cunoaste pe portar de pe vremea cand pregatea pe FC Vaslui, cand letonul a fost la un pas de a semna pentru echipa moldoveana.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.