Nici o etapa fara un scandal cat de mic, acesta este dictonul oamenilor de fotbal. Intr-un clasament al celor mai activi oficiali in ceea ce priveste conflictele, Marian Iancu pare sa conduca detasat, fiind mult mai ofensiv decat echipa pregatita de Artimon.

Dupa ce a s-a contrat dur cu investitorii de la UTA, "Iancu de Timisoara" s-a ocupat putin de oficialii de la Vaslui, Adrian Porumboiu si Viorel Hizo, iar in finalul turului a pus tunurile pe lupii tineri de la Federatia Romana de Fotbal. "Viorel Hizo are o varsta si nu e cazul sa ne luam de el, in schimb pot sa-i raspund lui Adrian Porumboiu, care a vorbit de mine probabil dupa ce consumase unul sau doua din spriturile pe care promisese, dupa meci, ca le va bea. In orasul domniei sale nu am fost surprinsi cu nimic, a fost un arbitraj asa cum ne asteptam. Oamenii care traiesc din fotbal au ajuns sa dea replica celor care investesc in acest fenomen. Asa stand lucrurile, pot sa spun ca fotbalul romanesc e bolnav si nu se mai poate face bine", a declarat Marian Iancu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.