Aparent infantila, cearta dintre Piturca si Mircea Lucescu in jurul meritului de a-l fi descoperit pe Marica are o alta miza. „Il Luce“ a sugerat faptul ca Piti incearca sa il convinga pe jucator sa plece de la Sahtior, pentru a-i face pe plac lui Giovanni Becali
Interesele care domina fotbalul romanesc reprezinta scanteia pentru un nou scandal. In prim-planul lui se afla Victor Piturca si Mircea Lucescu, dar in umbra ar putea sta Giovanni Becali, pregatit sa faca afaceri din nou dupa niste probleme de sanatate. Miza este Ciprian Marica, un jucator care ar putea aduce multe sute de mii de euro in buzunarul impresarilor, daca nu s-ar impotrivi "Il Luce".

La o prima vedere, Victor Piturca si Mircea Lucescu au dat in mintea copiilor. Cei doi isi asuma fiecare cele mai mari merite in cariera lui Ciprian Marica pe principiul infantil "ba al meu, ba al meu". "Mircea Lucescu ar trebui sa imi multumeasca pentru ca l-am consacrat pe Marica la echipa nationala. Daca nu ar fi fost convocat, nu ar fi avut acelasi moral. Sa nu imi spuna mie Lucescu ca el l-a inventat pe Marica. Asa zice cu mai toti jucatorii mari, chiar daca nu este adevarat", a declarat selectionerul. La randul lui, antrenorul lui Sahtior Donetk l-a sfatuit pe Piti sa "cante la alta masa": "Ce spune Piturca este de-a dreptul caraghios. Daca Marica nu ar fi jucat asa cum a jucat in ultimul timp, nu ar mai fi avut pe cine sa convoace el la Nationala. In plus, am probleme cu el de fiecare data dupa ce se intoarce la club si ma muncesc sa il readuc cu picioarele pe pamant".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.