Bossul din Ghencea nu vrea o infruntare intre romani inainte de ultimul act al competitiei * Carlos va pleca la iarna de la Steaua
Gigi Becali a declarat ieri ca si-ar dori ca Steaua sa joace finala Cupei UEFA impotriva lui Dinamo si nu doreste sa intalneasca o echipa din Romania pana in ultima faza a competitiei. "Nu vreau sa ne batem romani cu romani. Vreau sa invinga si Steaua, si Dinamo, sa facem furori in Europa. Nu ar fi o mandrie pentru mine sa ne eliminam intre noi. In finala mi-as dori sa jucam cu Dinamo", a spus Gigi Becali.

Bossul din Ghencea considera ca Steaua nu putea face mai mult in Grupa E a Ligii Campionilor. "In privinta parcursului european sunt foarte multumit. Poate putin mai mult, dar nu mai mult decat primavara europeana in Cupa UEFA. Era greu sa lasi acasa pe Lyon si Real. Suntem deja calificati si mai avem un meci de distractie la Lyon. Obiectivul nostru este sa castigam la Lyon. E vorba si de 600.000 de euro, nu ne jucam asa cu banii! Rivalele noastre, Dinamo si Rapid, mai au putina mamaliga de mancat. Nu ma intereseaza daca se califica sau nu", a afirmat Gigi Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.