Rapidul si-a complicat situatia in Grupa G, nereusind decat un egal cu cehii de la Mlada in Giulesti si mai spera saptamana viitoare intr-o minune la Atena

Cand pierzi doi jucatori in prima jumatate de ora e semn rau. Fara Mazilu si Maftei, Rapidul a parut ca o echipa scapata direct de la vestiar, pusa pe teren si anuntata ca are meci dupa fluierul arbitrului. Pofta de a fugi spre poarta adversarului s-a transformat subit in pofta de a astepta pauza, sub biciul sprinturilor lui Kulic&co. Fara logica, concentrare si mai ales atitudine de joc, Rapidul a primit gol dupa o sumedenie de ratari ale cehilor care au atacat in valuri inca din primul minut. A facut-o Rajnoch (42), care a profitat de o brambureala a lui Coman si o pana de respect a jucatorilor lui Lucescu fata de adversar.

Bine mustruluiti la pauza, giulestenii au iesit cu alt caracter de la cabine. S-au pus pe treaba si, normal, ocaziile au curs la poarta lui Miller. La una dintre ele au iesit la rampa "extensiile" de atacant ale lui M. Constantin (52), care a catapultat balonul in poarta cehilor din marginea careului. Se termina 1-1 si datorita exceptionalelor interventii ale lui Miller, iar Rapidul sta inca pe sine, urmand sa joace ultimul meci sub focuri de artificii si furia grecilor de la Panathinaikos.

Coman a jucat accidentat

- Daniel Coman a jucat aseara cu dureri la umar. De altfel, aproape toata ziua de ieri si-a petrecut-o sub ingrijirea medicilor, care din ora in ora i-au facut cate o injectie cu calmante.

- Accidentat, australianul Griffits a urmarit meciul de la tribuna oficiala. Alaturi de el a stat prietena lui, cei doi parand foarte indragostiti.

- Presedintele lui FC National a asistat la meci "in interes de serviciu". "Cum nu avem antrenor, m-am gandit sa studiez pe viu Rapidul", a spus Iacov. Duminica, "bancarii" vor juca in Giulesti.

- George Copos a coborat, la pauza, la vestiare. Nu se stie ce le-a spus fotbalistilor, dar cert este ca acestia au iesit mult mai motivati de la cabine. ()


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.