Pe langa punctele puse in joc, intalnirea disputata aseara, dupa inchiderea editiei, in Liga Campionilor, intre Sahtior si AS Roma, a avut si o alta miza: transferul lui Ciprian Marica la echipa din capitala Italiei

Atacantul roman, pentru care antrenorul romanilor, Lucciano Spalleti, a cerut conducerii transferul imediat, e sub contract cu "minerii" pana in 2008, iar Sahtior nu concepe sa-i dea drumul fara 10 milioane de euro.

AS Roma a facut insa ieri o oferta concreta, de 8 milioane de euro, acceptata din cate sustine presa italiana de catre campioana Ucrainei. Azi, Victor Becali e asteptat la Roma, unde are de rezolvat doua probleme: prelungirea contractului lui Cristi Chivu si negocierea salariului lui Marica.

Pe langa Ciprian, la gruparea "giallorossa" ar putea ajunge in aceasta iarna si polonezul Radoslaw Matusiak, actualul atacant al lui GKS Belchatow. Cu o zi inaintea confruntarii cu Mircea Lucescu, Razvan Rat si Ciprian Marica, fundasul Romei, Cristi Chivu, a declarat in "Il Romanista": "Ciprian Marica e un jucator care poate pune in dificultate orice fundas. Joc cu el la nationala si poate creste".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.