Discutiile dintre Gigi Netoiu si Constantin Iacov au demarat marti dimineata, dupa ce antrenorul Vladoiu si-a prezentat demisia.

Presedintele CA de la FC National i-a propus lui Netoiu o asociere. Fostul "vice" de la Dinamo a mai fost tentat sa investeasca la acest club pe vremea cand era condus de Gino Iorgulescu. De aceasta data, Netoiu pare mai hotarat ca oricand sa se implice financiar in Cotroceni. Sursele noastre de la FC National ne-au declarat ca Gigi Netoiu a cerut 50% din actiuni. In contrapartida, se obliga sa aduca un nou antrenor, cel mai probabil pe Sorin Cartu si cativa jucatori.

Numele cele mai vehiculate sunt cele ale lui Stoican, Barcauan, Frasineanu si Daniel Tudor. Singurul impediment in realizarea acestei tranzactii este procesul pe care fostii actionari ai Nationalului i l-au intentat lui Constantin Iacov, dupa ce acesta a facut o majorare de capital la societatea pe actiuni care finanteaza clubul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.