Gigi Becali, finantatorul Stelei, a fost sanctionat de angajatii Directiei Inspectie din cadrul Primariei Sectorului 1

Latifundiarul din Pipera a fost amendat luni cu suma de un miliard de lei vechi pentru lucrari neautorizate pe domeniul public al Sectorului 1. Potrivit oficialilor sectorului 1, Becali a stricat asfaltul in jurul proprietatii sale situate la intersectia strazilor Aleea Alexandru, Bulevardul Aviatorilor si Aleea Modrogan, montand pavaje si borduri din marmura.

"Am primit amenda de la un mos (nr. primarul Andrei Chiliman) care vrea sa se razbune pe mine, asa cum a facut si cu terasa lui Mitica Dragomir din Herastrau. Ce nu stie el e ca pe mine nu ma doboara nimeni. Nu am facut decat sa astup noroiul de pe strada cu pavele. Voi aduce tot la forma initiala", ne-a declarat Gigi Becali.

Chiar daca in cursul zilei de azi Becali isi va scoate pavelele si bordurile din marmura, primaria va mai emite pe numele inca o amenda. Tot de un miliard de lei, pentru gardul proprietatii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.