"Traiasca poporul ceh!" In repriza secunda, Dinamo Kiev a avut doua goluri anulate. Unul pe buna dreptate, iar celalalt absolut aiurea. Autorul deciziilor a fost asistentul ceh Miroslav Zlamal, iar afirmatia din titlu apartine patronului Rapidului, George Copos, si sintetizeaza exact sentimentele romanilor.
Daca antrenorul ucrainenilor, fostul mare international Anatoli Demianenko, a oferit o adevarata lectie la conferinta de presa, evitand elegant sa faca referiri la arbitraj, jucatorii si oficialii lui Dinamo Kiev, mai putin presedintele Igor Surkis, s-au dezlantuit la adresa brigazii din Cehia.

ACUZE

Atacantul Maksim Satkih a dat tonul reactiilor vehemente ale ucrainenilor: "In opinia mea, ambele goluri anulate de arbitru au fost valabile. La primul, centralul era la trei metri de faza si a aratat centrul terenului, in timp ce asistentul era la 50 de metri de acel loc", a spus internationalul din Uzbekistan.

La randul lui, fundasul marocan al lui Dinamo Kiev, Badr El Kaddouri, a spus: "Pacat ca s-a terminat aventura europeana! Este frustrant cand toata echipa moare pe teren, iar o persoana, si anume arbitrul, schimba soarta jocului printr-o decizie. Dar nu vreau sa ma mai gandesc la arbitraj, trebuie sa privim inainte".

"FURT"

De asemenea, portarul Oleksandr Sovkovski a declarat: "Arbitrul ne-a furat victoria. Acum se bucura Mircea Lucescu, probabil ca e singurul din Ucraina. N-am reusit sa castigam, dar nu cred ca ne poate reprosa cineva ceva. Nu-mi face placere sa discut despre arbitraj, spun doar ca pur si simplu nu ne-a lasat sa castigam. Am fost peste Steaua la capitolul dorinta. Am avut atitudine, organizare si ne-am creat sanse, am suferit insa la finalizare. Daca am fi fructificat macar jumatate din ocazii, am fi castigat partida detasat. La golul primit, mingea a fost deviata si acest lucru a influentat traiectoria balonului".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.