Doar patru saptamani a durat aventura lui Jean Vladoiu pe banca tehnica a formatiei din Cotroceni. Fostul international si-a prezentat demisia luni noaptea, dupa o discutie in contradictoriu cu presedintele Constantin Iacov. "Consider ca sunt principalul vinovat, fiindca n-am adus prospetimea necesara unei echipe cu jucatori valorosi. M-am despartit in conditii amiabile de conducere. Nu ne-am certat, ci doar n-am mai fost pe aceeasi lungime de unda. Ne-am strans mana la plecare", a confirmat, ieri, "Charlie" ruptura de echipa din Parcul cu Platani.

Constantin Iacov sustine ca nu Vladoiu este vinovat de situatia in care a ajuns FC National, pe locul 17, si afirma ca regreta demisia antrenorului. "Peste tot in lumea fotbalului, tehnicianul plateste pentru rezultatele slabe. Dar aici chiar nu este in culpa. Am incercat sa-l conving sa ramana, dar Jean este un om dintr-o bucata. Putini sunt ca el in Romania. Il apreciez, indiferent ce va face in continuare", a spus Iacov.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.