In dimineata crucialului meci cu Dinamo Kiev, patronul Stelei, Gigi Becali, a participat la slujba de binecuvantare a lucrarilor de refacere a Bisericii Colilia din comuna Cogealac.

Slujba a fost oficiata de Inalt Preasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Latifundiarul a aterizat cu elicopterul personal in apropierea bisericii. El a declarat ca investitia privind refacerea lacasului de cult se ridica la 2,5 miliarde de lei.

Gigi Becali a spus ca vrea sa faca, in zona, in maximum doi ani, cea mai frumoasa comuna din tara, iar in apropierea bisericii va ridica o ferma cu mii de oi aduse din Australia. Mai mult, Becali are in vedere cumpararea mai multor hectare de teren pentru ca satenii sa-si construiasca locuinte.

Din cauza acestei vizite, patronul Stelei a lipsit de la banchetul oficial de dinaintea meciului cu Dinamo Kiev, care a avut loc ieri, la pranz.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.