"Cainii rosii" se pregatesc de confruntarea de maine din Belgia, cu FC Bruges, incercand sa suplineasca numeroasele absente din lot. Plecarea dinamovistilor spre Brugge este programata astazi dimineata, la ora 10.40, de pe aeroportul Baneasa. Dupa ce au castigat prima intalnire din grupa, 2-1 la Bucuresti, contra lui Besiktas, ros-albii au maine seara o confruntare mult mai dificila, cu echipa belgiana. In actualul sistem de desfasurare al Cupei UEFA, toate echipele pun accent, in primul rand, pe meciurile de acasa.

Daca se obtin 6 puncte in urma acestor doua jocuri, echipa respectiva este practic calificata in faza urmatoare a competitiei, necontand, astfel, prea mult rezultatele consemnate in deplasare. Din acest punct de vedere, FC Bruges nu sta prea bine, echipa belgiana avand un singur punct acumulat, dupa doua partide disputate, egal acasa cu Leverkusen si infrangere la Tottenham. In aceste conditii, Bruges isi joaca, practic, calificarea in meciul de maine, cu Dinamo, orice alt rezultat in afara victoriei scotandu-i, in mare masura, "din carti", aspect recunoscut si de antrenorul Emilio Ferrera.

Gruparea din Stefan cel Mare este deocamdata in grafic, dupa cele trei puncte obtinute la Bucuresti, in meciul cu turcii de la Besiktas. "Cainii" incearca sa faca un pas mare spre calificare printr-o victorie, maine seara, la Brugge. Nu va fi deloc usor, deoarece liderul din Liga I se confrunta cu numerose probleme de lot. Astfel, nu mai putin de cinci jucatori dinamovisti vor absenta cu siguranta de pe teren. Daca Moti si Margaritescu, ambii suspendati, nu erau luati in calcul inca din data de 2 noiembrie, ulterior au aparut si accidentarile lui Ze Kalanga si Tames.

De asemenea, Mircea Rednic nu se poate baza nici pe Cosmin Pascovici, aflat in continuare in Franta, pentru a-i fi alaturi fiului sau, Denis. Vestea buna poate veni de la Catalin Munteanu, care, desi accidentat, va face deplasarea in Belgia, alaturi de echipa si spera sa evolueze contra lui FC Bruges.

"Desi inca nu sunt vindecat complet, sunt bucuros ca piciorul s-a refacut bine, iar eu sper ca, pana la ora jocului cu FC Bruges, sa fiu apt 100%", a declarat "Cap de Zmeu", la plecarea in cantonamentul de la Saftica. Munteanu s-a declarat optimist si in perspectiva meciului cu formatia belgiana. "Mergem la victorie, pentru ca asa am fost obisnuiti. Chiar daca gurile rele ne vad in regres, avem un lot valoros, iar cei care vor juca cu FC Bruges sunt convins ca o vor face foarte bine", a incheiat mijlocasul dinamovist.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.