Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a revenit de la Cupa Mondiala cu un cec de 15.000 de euro in bagaje, pe care organizatorii l-au oferit ocupantei locului secund, dar si cu distinctii importante, Varzaru, Hutupan si Elisei fiind nominalizate in echipa de vis a intrecerii de la Aarhus. Desi a pierdut o noua finala in fata rivalei Rusia, antrenorul Gheorghe Tadici a spus ca este optimist ca pe viitor se pot obtine noi performante deosebite.

Componentele echipei nationale de handbal a Romaniei au fost intampinate, ieri, pe Aeroportul International "Henri Coanda", cu flori si sampanie, intr-o atmosfera deja familiara celor care in weekend si-au reconfirmat valoarea si au obtinut locul secund la Cupa Mondiala. Chiar daca au ratat revansa in fata Rusiei, jucatoarele noastre s-au aratat multumite de faptul ca au pus la colt campioana olimpica Danemarca, dar si de faptul ca au condus campioana mondiala mai bine de 50 de minute. "Am fost mai bune decat ele, dar din pacate am cazut pe final", a spus Hutupan, declarata cel mai valoros portar al lumii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.