Baskanii de la Bursaspor l-au bagat in sedinta pe Pancu, dupa ce acesta a plecat in timpul meciului. La finalul partidei Bursaspor - Denizlispor, internationalul Daniel Pancu s-a certat cu antrenorul Engin Iperkoglu

Pancu si-a aruncat nervos tricoul, nemultumit de statutul de rezerva. "In ultimele trei etape m-a tinut pe banca, fara nici o explicatie. M-am suparat ca nu m-a lasat sa merg la nunta fratelui meu si nici nu m-a bagat la joc. Regret gestul facut, nu am nici o scuza. M-au bagat in sedinta la club si mi-au zis ca ma iarta de amenda doar daca dau doua goluri etapa viitoare, cu Besiktas", ne-a declarat Pancu. Engin Ipekoglu a fost promovat antrenor principal dupa demisia lui Umit Kayihan. Merge pe mana jucatorilor mai putin consacrati si, din acest motiv, vedetele echipei, Daniel Pancu si Zafer Biryol (fost la Fenerbahce), nu mai prind primul "unsprezece". Bursa a castigat partida cu Denizli gratie golului marcat de celalalt roman din lot, Cornel Frasineanu.

In Italia, Mutu a fost printre cei mai slabi jucatori ai meciului pe care echipa sa, Fiorentina, l-a incheiat la egalitate, 1-1, pe terenul celor de la Ascoli, la care V. Nastase a fost, de asemenea, titular. "Doua faze periculoase, ambele in final de meci. In rest, Mutu a fost inexistent si putin nervos. Prea putin pentru talentul sau", a scris fiorentina.it. In minutul 70, Nastase l-a lovit cu cotul pe Mutu, care nu se afla in acel moment in posesia mingii. Faza a avut loc foarte aproape de unul dintre arbitrii asistenti, insa acesta nu a semnalizat nimic. "Gazzetta dello Sport" a scris ca a fost o grava eroare de arbitraj si ca Nastase ar fi putut fi eliminat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.