In ultima partida a etapei a 16-a, Rapid a invins la Piatra Neamt, pe Ceahlaul, cu un scor de forfait, 3-0. In urma acestei victorii, giulestenii au acumulat 32 de puncte in clasament, egaland-o pe Steaua, ocupanta pozitiei secunde. Inceputul meciului a fost destul de echilibrat, dar, pe parcurs, Rapid a pus stapanire pe joc.

Giulestenii au reusit deschiderea scorului dupa ceva mai mult de o ora de joc, in minutul 66, atunci cand Mazilu a fructificat o centrare a lui Perja. Fostul atacant al Sportului a reusit dubla dupa 20 de minute, intre cele doua reusite, Mazilu trecandu-si in cont si o bara. Bomboana pe coliva nemtenilor a pus-o Ianis Zicu, prin golul de 3-0 inscris cu doua minute inainte de final.

Dupa incheierea jocului, antrenorul giulestenilor, Razvan Lucescu, a subliniat parcursul bun reusit de Rapid in ultimele etape. "Am reusit sa castigam la Piatra Neamt, aici unde Steaua nu a facut-o. Conteaza foarte mult ca am reusit sa recuperam 8-9 puncte in fata Stelei, in acest tur de campionat. S-a vazut ca traversam o perioada foarte buna", a declarat Razvan Lucescu. Dupa disputarea celor noua partide ale etapei a 16-a, in clasament conduce Dinamo (43 p), urmata de Steaua si Rapid, ambele cu cate 32 de puncte.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.