Administratorul-delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, va ingrosa randurile oamenilor din fotbalul romanesc atrasi de o cariera politica. Oficialul gruparii din Stefan cel Mare va candida pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

Intrat oarecum in umbra la Dinamo, Cornel Dinu revine in centrul atentiei. Vineri dimineata, administratorul-delegat al "cainilor" isi va anunta candidatura la Primaria Capitalei in cadrul unei conferinte de presa.

PARTID

Dinu va aparea pe listele unei formatiuni politice inca inexistente, dar care urmeaza a se infiinta in curand cu intentia de a adera la Partidul Popular European (PPE). "Da, voi candida la Primarie, dar deocamdata nu va pot spune prea multe legat de acest vis al meu", a fost prima reactie a lui Cornel Dinu. Acesta nu se afla la prima oferta de intrare in lumea politicii, fiind curtat in dese randuri sa faca parte din diverse partide politice. De altfel, Procuroru’ a fost o perioada si ministru al Sportului.

DUEL

In cazul in care si patronul Stelei, Gigi Becali, se va hotari sa-si depuna candidatura la Primarie, vom putea asista la un nou duel Steaua - Dinamo, dupa cel pentru titlu din Divizia A. Totusi, spre deosebire de Cornel Dinu, Gigi Becali a anuntat ca inca se mai gandeste daca este bine sa-si anunte candidatura dupa ultimele scandaluri.

DINAMO SI RAPID AU CASTIGAT

In cadrul turneului din Turcia, campioana Dinamo a invins ieri, scor 4-0, formatia bulgara Bate Borisov, intr-un meci desfasurat in localitatea Kemer. Golurile "cainilor" au fost inscrise de Adrian Cristea (’13), Cl. Niculescu (’73), Fl. Petre (’64) si Baltoi (’77). Tot ieri, Rapid a dispus, in Antalya, cu 2-0, de polonezii de la Gornik Zabrze, reusitele trupei pregatite de Razvan Lucescu apartinand lui Ilyes (’29 - penalty) si Buga (’51). Pentru Dinamo a fost ultimul joc al turneului, echipa urmand sa revina astazi in tara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.