Embargoul pe care Gigi Becali si Victor Piturca incearca sa-l impuna cotidianului nostru ne-a oferit prilejul de a inaugura, incepind de astazi, o noua rubrica. Reactiile primitive, incarcate de ura si ranchiuna, ale patronului stelist nu reusesc sa ne provoace decit zimbetul, personajul desprins parca din desene animate fiind mai degraba hazliu, decit fioros. "Evenimentul zilei" va propune, incepind de astazi, sa faceti cunostinta cu adevaratul Gigi Becali.

Cel "necoafat" de ziaristi, al carui discurs sarac si peltic, impanat cu greseli gramaticale, depaseste cu greu nivelul onomatopeelor. Gigi reduce totul la grosimea portofelului si cunoaste o singura metoda de convingere: bita. Pentru "guru" din Ghencea, cel care anunta asta-toamna ca Steaua e ingrijorata de suprapunerea datelor pentru finala Cupa Romaniei si finala Cupei UEFA, "Evenimentul" a rezervat un tratament adecvat adevaratei sale dimensiuni. Iata-l, deci, pe "guru" Gigi Becali, caricatura clasei afaceristilor si politicienilor din tara noastra!

Sa ridem cu guru

Episodul 1: "Cultural, eu sint de o suta de ori mai cult decit Copos!"
Rezultatele alegerilor de la sfirsitul anului trecut i s-au asezat pe suflet lui Gigi Becali. Patronul stelist a investit o multime de bani in campania electorala, a incercat sa candideze si la presedintie, dar rezultatul sau (1,7 la suta) a fost sub marja de eroare a sondajelor. Faptul ca George Copos a patruns in parlament si la guvernare, fara sa fi investit cine stie ce (magnatul giulestean a candidat din partea umanistilor, pe listele PSD+PUR), l-a ros pe latifundiar.

La sfirsitul lui decembrie, Gigi a rabufnit intr-un interviu acordat cotidianului nostru: "Dom’le, in toata campania electorala, "Evenimentul" m-a atacat si m-a luat la misto. Mi-ati zis ca sint incult, nu? Ar fi dureros pentru mine daca l-ati laudat pe Copos! Eu, cultural, sint de o suta de ori mai cult decit Copos! Iar politic nici nu exista comparatie intre noi! Eu am obtinut voturile corect, cu sabia in mina, pe cind el e un fals! E un politician pirit!".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.