Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) s-a intrunit ieri la Piatra Neamt si a hotarat ca primele doua etape ale returului Ligii I sa se dispute, asa cum se stabilise, la inceputul campionatului, la sfarsitul primelor doua saptamani ale lunii decembrie.

Mircea Sandu a declarat ca membrii comisiei nu se gandisera niciun moment sa amane etapele a XVIII-a si a XIX-a pentru sfarsitul lunii februarie sau inceputul lunii martie: "Nu s-a pus deloc problema amanarii. Comitetul Executiv a luat o decizie inaintea campionatului si trebuie respectata. Anul trecut am avut de suferit si am fost criticati din aceasta cauza, dar ne-am asumat criticile", a afirmat presedintele FRF.

Steaua, Otelul, Unirea Urziceni, "U" Craiova, Dinamo, FC Vaslui, National, Poli Timisoara, Ceahlaul, CFR Cluj si Jiul solicitasera amanarea inceputului returului, iar printre gruparile care nu doreau aceasta amanare s-a numarat chiar Rapidul, Razvan Lucescu declarand in cursul saptamanii trecute ca nu i se pare normal ca Federatia sau Liga sa schimbe programarea initiala.

Conducerea FRF se deplasase la sfarsitul saptamanii la Piatra Neamt pentru a inspecta baza sportiva a clubului Ceahlaul. Presedintele formatiei, Gheorghe Stefan, a solicitat Federatiei ca partida cu Luxemburg, programata pe data de 28 martie, sa se dispute pe stadionul "Ceahlaul". Mircea Sandu a fost incantat de conditiile existente la Piatra Neamt: "Vom face lobby pe langa selectioner sa aducem meciul la Piatra Neamt. Daca ar fi dupa mine, si maine l-as programa aici, daca as avea decizia UEFA pe masa", a declarat presedintele FRF.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.