Declaratiile lui Gigi Becali, potrivit carora cei de la Otelul "nu s-au omorat cu firea" in meciul cu Dinamo, au aprins spiritele in "stefan cel Mare". Deranjati la culme de aceste atacuri, dar si de faptul ca acestea au fost redate si de catre mass-media, bosii ros-albilor au trecut la contraatac.

Conducerea clubului a trimis un comunicat Federatiei Romane de Fotbal, prin care solicita ca declaratiile lui Becali sa fie probate: "Ultimele afirmatii ale lui Gigi Becali, facute intr-o emisiune televizata, si apoi preluate in presa centrala, lezeaza corectitudinea clubului Dinamo si a echipelor participante in competitia interna, a oficialilor, a arbitrilor etc.

In cazul in care clubul nostru se va gasi vinovat, atunci FC Dinamo trebuie sanctionat. Daca nu, Dinamo cere masuri drastice impotriva lui Gigi Becali", se arata in comunicat.

"De Rapid de ce nu s-a scris nimic?"

Unul dintre actionarii liderului Ligii I, Vasile Turcu, nu intelege de ce au aparut aceste atacuri. "Gigi Becali este prietenul meu. Am mai spus asta. Dar nu pot admite ca dansul, sau oricine altcineva, sa atace clubul nostru fara fundament", ne-a spus Turcu. Omul de afaceri traieste momente de confuzie:

"Am vazut si eu acea emisiune, ba chiar am intervenit telefonic. Dar Gigi a vorbit atunci si de Rapid. De ce mai apoi nu s-a mai scris nimic despre clubul din Giulesti?", se intreaba retoric Turcu. Apoi, ca si cum ar vrea sa detalieze, tot acesta continua: "si dumneavoastra, presa, sunteti de vina. Pai, de ce scrieti tot ce se spune pe la televizor? Pe cine deranjeaza atat de mult parcursul nostru din campionat si Europa? Presedintele Mircea Sandu trebuie odata pentru totdeauna sa puna piciorul in prag si sa ia masuri. Cei care fac declaratii nefondate trebuie sa plateasca. Nu se mai poate asa", tuna finantatorul "cainilor".
Mugurel Dumitru


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.