Fostul vicepremier promite doua milioane pentru titlu si grupele Ligii Campionilor

Strategia patronului Rapidului, George Copos, de a-si mari influenta in cadrul noii societati pe actiuni a inceput sa dea roade. Ieri, actionarul Dan Ostahie, care, prin lantul de firme pe care-l detine, este si sponsorul principal al clubului, a anuntat ca renunta la cele patru procente din Rapid SA. "Am renuntat la pachetul de actiuni de la Rapid si am ramas doar sponsor principal, la fel ca si la Ceahlaul. In masura in care se va putea, grupul de firme pe care il reprezint va sprijini in viitor atit Rapidul, cit si Ceahlaul", sustine omul de afaceri originar din Piatra Neamt.

Aproape monopol Copos

In aceste conditii, cel mai probabil partea lui Ostahie va fi preluata de George Copos, care va detine astfel 93 la suta dintre actiuni, cu doua procente mai putin decit cvorumul de 95 la suta, necesar pentru a se putea lua deciziile in cadrul clubului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.