Presedintele Consiliului de Administratie al clubului FC National spune ca are informatii conform carora presedintele FRF, Mircea Sandu, si cel al LPF, Mitica Dragomir, sunt interesati ca jucatorii Wayne Srhoj si Abiodun Agunbiade sa fie declarati liberi de contract pentru a ajunge la Poli Timisoara. La mijloc ar fi banii lui Marian Iancu.

- Dupa ce Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a decis ca Srhoj si Abiodun sunt jucatorii lui FC National, ati declarat ca exista personaje in fotbalul romanesc care si-ar dori ca aceasta hotarare sa fie anulata, avand si stimulente financiare dinspre Poli Timisoara.

- Asa este. Mi-au ajuns la urechi informatii conform carora persoane importante din fotbalul romanesc ar vrea sa faca tot posibilul pentru a casa decizia CAF, desi asa ceva este imposibil. Deciziile acestei instante sunt definitive si irevocabile, asa ca anularea acestei hotarari ar fi echivalenta cu casarea unei decizii a Curtii Supreme de Justitie, adica ceva inimaginabil.

- Si atunci cum ar putea cineva sa treaca peste hotararea Curtii de Arbitraj pentru Fotbal?

- Am informatii ca la umatorul Comitet Executiv
al Federatiei Romane de Fotbal se va incerca schimbarea membrilor CAF si impunerea altora, care sa fie pe placul celor ce vor ca in fotbalul romanesc sa nu se faca lumina. Problema este ca membrii acestei instante sunt alesi pe patru ani si nu pot fi schimbati inainte de acest termen decat daca refuza indeplinirea unor sarcini, nu-si pot indeplini atributiile timp de 60 de zile, daca savarsesc fapte care aduc atingere imaginii institutiei sau daca se lovesc de diverse incompatibilitati. Practic, niciuna dintre aceste conditii nu este indeplinita, dar se va incerca debarcarea judecatorilor acestei instante, pentru ca succesorii lor sa ii declare liberi de contract pe Srhoj si Abiodun.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.