Chivu spune ca nationala se poate descurca si fara Mutu. Sport Total: Cit de important este amicalul cu Spania? Cristian Chivu: Este ultimul meci din acest an, impotriva unei echipe puternice. Vrem sa scoatem un rezultat pozitiv, pentru a incheia acest an asa cum trebuie. Ar fi bine sa facem un joc bun. Spania e o echipa puternica.

Cit crezi ca va conta absenta lui Mutu?

Daca nu va fi el, va fi altcineva. Nu e o tragedie. Nimeni nu este de neinlocuit. Vom vedea dupa meci cit de mult conteaza absenta lui.

Cum apreciezi inceputul de campanie al nationalei?

In ciuda unor articole aparute in presa, care ne critica, eu cred ca nationala a inceput foarte bine. Jocul este placut, chiar daca au fost si momente mai slabe. In fotbalul mondial, poti sa joci prost si sa cistigi.

Cu Lobont ai mai vorbit?

Da, vorbesc mereu. El este inca suparat pentru ca nu poate juca la nationala, dar intelege situatia. Nici nu a jucat in ultimul timp, iar acum este si accidentat. Important este sa isi revina si sa joace, pentru a putea spera cu sanse reale la echipa nationala.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.