Reprezentativa Spaniei revine pe stadionul din Cadiz dupa mai bine de 20 de ani, ultima partida jucata aici avind loc la 26 martie 1986, 3-0 cu Polonia. Spania a pierdut alte doua meciuri la Cadiz, 0-1 cu Ungaria pe 18 ianuarie 1984 si 1-3 cu Danemarca, pe 4 noiembrie 1979
"Meciul cu Romania are desigur caracterul unui test, dar un test important, impotriva unui adversar care poate scoate orice rezultat. Este o noua generatie de jucatori in echipa Spaniei, iar de ceea ce va face in intilnirea de miercuri si in viitor depinde ce se va intimpla si unde poate ajunge nationala", a scris sursa citata.

Biletele pentru meciul Spania - Romania se vind bine, pina acum fiind distribuite mai mult de jumatate din stocul disponibil, informeaza publicatia La Voz Digital din Cadiz. Cel mai bine se vind tichetele ieftine, de 10 euro. Cel mai scump bilet costa 40 de euro.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.