Gigi Becali a explicat cum se implica in viata echipei sale. "Nu ma bag peste Oli niciodata, astea sint inventii. Ma bag cind nu-mi convine mie ceva, ca de-aia sint patron, dar nu ca ii spun ca vreau sa joace nu stiu cum. In privinta transferurilor, i-am spus lui Mihai Stoica sa faca ce vrea el, m-a innebunit de cap, ma suna mereu din Brazilia, imi lasa mesaje.

<>. La viitorul turneu o sa merg eu sa aleg doi fotbalisti, zece minute sa-i vad, un sprint sa vad", a comentat Becali, dar apoi a completat: "E, numai de Brazilia nu-mi arde mie, merg pe mina lui (n.r. - Mihai Stoica)".

Dupa ce patronul gruparii CFR Cluj, Arpad Paszkany, a spus, saptamina trecuta, despre Gigi Becali ca este incult, patronul Stelei i-a raspuns astfel: "El habar n-are sa vorbeasca, nu se compara el cu mine la cultura nici cit negru sub unghie. Nu poti fi condamnat pentru incultura, insa pentru tradare sau pentru coruptie, da. Pot sa aduc probe despre meciul CFR Cluj - Rapid din campionatul trecut. S-a dus Muresan in cabine, a facut-o pe fata, nici macar pe ascuns, cu doi-trei jucatori. Toti jucatorii stiu despre ce e vorba".

Finantatorul FC Steaua a negat faptul ca ar fi rasist si a precizat ca ar putea fi propus pentru Premiul Nobel pentru pace. "Ma suspenda FRF, apoi se spune ca sint extremist. Sint cel mai iubit roman in Israel, am prieteni arabi sau tigani. Vezi Doamne, vor persona non-grata. Acum o saptamina, am primit premiul pentru cel mai bun politician pe 2006, dat de un institut european. Spunea acolo un delegat strain sa ma propuna pentru Premiul Nobel pentru pace, ca am facut case, biserici... Acum vine asta si ma scoate extremist. Nu sint rasist sau xenofob!", a comentat investitorul stelist.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.