Costin Lazar spune ca neconvocarea pentru amicalul cu Spania i-a lasat un gust amar, dar este hotarit sa-i arate selectionerului Victor Piturca adevarata sa valoare.

Rapidistul zice ca situatia creata il motiveaza si mai tare.
Daca defensiva nationalei are in Cristi Chivu un pilon in jurul caruia se poate construi, iar atacul se bazeaza de citiva ani buni pe valoarea lui Mutu, linia mediana a constituit o adevarata problema pentru selectionerii care au pastorit reprezentativa tricolora in ultimul deceniu.

Transferat la inceputul acestui sezon in Giulesti, Costin Lazar a fost una dintre revelatiile turului de campionat, aflindu-se meci de meci printre titularii Rapidului, de fiecare data cu evolutii a caror constanta l-au recomandat drept o solutie pentru mijlocul echipei nationale, aflat inca in cautari.

De aceea, decizia lui Victor Piturca, de a nu-l convoca pe mijlocasul alb-visiniilor pentru amicalul cu Spania, a surprins pe toata lumea si mai ales, pe fostul jucator al Sportului. "De cind sint la Rapid, am incercat sa evoluez cit mai bine, cu gindul ca o sa fiu chemat la nationala de domnul Piturca. Ma asteptam sa fiu convocat, pentru ca am avut evolutii apreciate. Mai ofticat de atit n-am fost in viata mea, ce sa fac acum, iau prosopul in dinti, il string si merg mai departe. O sa joc si mai bine de acum, ca sa fiu convocat si sa nu mai traiesc o astfel de dezamagire", a declarat Costin Lazar.

Hotarirea selectionerului a fost cu atit mai bizara, cu cit acesta a inclus in lotul care va face deplasarea la Cadiz, un alt mijlocas rapidist, Marius Maldarasanu, care a evoluat mult mai putin decit Lazar in acest campionat, si care se afla intr-o vizibila eclipsa de forma, dupa o accidentare care l-a tinut departe de gazon mai bine de sase luni. "Nationala este visul meu din copilarie. Sint foarte suparat, dar accept decizia antrenorului, pentru ca dinsul stie mai bine de ce jucatori are nevoie", a completat mijlocasul.

I-a spionat pe cehi

Razvan Lucescu a urmarit pe viu partida pe care Mlada Boleslav a disputat-o aseara, in campionatul Cehiei, impotriva celor de la Most. Antrenorul a urmarit jocul celor de la Mlada in perspectiva meciului pe care Rapidul il va disputa pe 23 noiembrie la Bucuresti, contind pentru grupa G a Cupei UEFA. Altfel, Panathinaikos, ultimul adversar al giulestenilor in grupa, a invins cu 1-0 in deplasarea de la Ergotelis, intr-un meci contind pentru etapa a zecea din Grecia.

DECIZIE. LukOil nu se retrage

In ciuda zvonurilor care au circulat in ultima perioada, directorul general al celor de la LukOil, Constantin Tampiza, a declarat ca nu intentioneaza sa se retraga din postura de actionar al gruparii giulestene: "Aceste zvonuri sint scornite cu un scop anume, dar nu pot sa spun de cine. Nu ne retragem, in nici un caz, de la Rapid. Sper ca echipa sa termine pe un loc de Liga Campionilor".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.