Mult-trambitata revansa dintre Ciprian Sora si Catalin Zmarandescu s-a transformat intr-un adevarat show care a aprins spiritele in Sala Sporturilor din Ramnicu Valcea. Totul a culminat cu evenimentele petrecute in repriza a treia, atunci cand Sora i-a aplicat un upercut, dupa ce arbitrul oprise disputa, punandu-l pe bodyguardul lui Gigi Becali in ipostaza de a nu mai putea continua lupta.
Duelul dintre ofiterul SPP Ciprian Sora si omul numarul unu din garda patronului echipei de fotbal Steaua, Catalin Zmarandescu, a inceput sub spectrul echilibrului, primele doua reprize consemnand o egalitate evidenta intre cei doi. Fara a mai repeta greselile facute in duelul precedent, pierdut in luna aprilie, tot la Valcea, bodyguardul parea capabil sa faca fata. Insa debutul reprizei a treia a adus si oprirea neasteptata a meciului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.