Jucatorii Adrian Mutu ( Fiorentina) si Cristian Chivu ( AS Roma) au fost notati cu 6,5 de catre cei de la Datasport pentru evolutiile lor de simbata.

Mutu, care a marcat si un gol pentru Fiorentina in meciul cu Atalanta, cistigat, pe teren propriu, cu 3-1, a fost apreciat pentru reusita sa, pentru alte ocazii si pentru mobilitatea de care a dat dovada in joc.

"Inca un gol, important mai ales pentru ca a venit imediat dupa ce adversarii trecusera in avantaj", a notat si site-ul fiorentinanews.com care l-a notat pe Mutu tot cu 6,5.

Mutu a fost integralist la Fiorentina si a inscris in minutul 26, la doar un minut dupa ce Migliaccio a deschis scorul pentru Atalanta. Celelalte doua goluri ale Fiorentinei au fost inscrise de Pazzini '90 si '90+4. La Fiorentina, portarul Bogdan Lobont nu a fost inclus in lot, el fiind operat la degetul mic de la mina dreapta, dupa o fractura suferita la un antrenament.

Fundasul Cristian Chivu, integralist la AS Roma in meciul din deplasare cu AC Milan, cistigat cu 2-1, a primit, de asemenea, nota 6,5 din partea Datasport. "Formeaza alaturi de Mexes cuplul de fundasi centrali cel mai sigur din campionat. Greseste putin si cu jocul de cap poate da de furca oricui", a notat sursa citata.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.