Chiar daca s-a accidentat destul de grav miercuri seara contra Rapidului, capitanul alb-albastrilor, Dorel Stoica, a reusit ieri sa uimeasca pe toata lumea. Prezent in cantonamentul craiovenilor, fundasul a afirmat, nici mai mult nici mai putin, ca vrea neaparat sa evolueze miine in campionat. "RMN-ul a aratat ca am o ruptura musculara de 1,5 cm si am fost sfatuit sa fac repaus timp de o luna si jumatate, insa doresc sa joc cu Poli! Echipa are nevoie de mine!", a declarat olteanul, care si ieri s-a incapatinat sa se antreneze cot la cot cu colegii sai.

MODESTIE. Iancu: "Avantaj Craiova!"

In perspectiva duelului cu oltenii, de duminica, presedintele lui Poli, Marian Iancu, spera ca echipa sa confirme forma buna aratata si vorbeste la superlativ de valoarea adversarului. "Ne asteapta un examen extrem de dificil. Oltenii revin, dupa doua etape de exil, in fata propriilor suporteri, cu rezultate bune, ambitii mari si cred ca au prima sansa in duelul unora dintre cele mai iubite echipe din tara", a marturisit ieri oficialul banatean.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.