Scandalul Ionel Ganea pare ca nu se mai termina la Dinamo.

"Colaborarea cu Dinamo depinde numai de vointa lui. E adevarat ca s-a certat cu Niculescu, in timpul partidei cu Pandurii, dar nu este ceva grav. Se intampla atunci cand jocul nu merge. Dupa meci si-au rezolvat problemele", a afirmat Rednic. Antrenorul i-a contrazis pe actionarii din Soseaua Stefan cel Mare, care au spus dupa eliminarea din cupa ca aceasta competitie nu era o prioritate.

"Pe mine m-a interesat Cupa Romaniei. Orice trofeu este important, mai ales pentru jucatorii tineri" este de parere Puriul.

"S-au uitat prea usor cele 13 victorii. Ar fi pacat sa nu reinnodam sirul pentru ca la inceputul sezonului nici eu nu ma asteptam la un asemenea parcurs", a declarat Mircea Rednic inaintea partidei cu Otelul. Puriul a fost insa precaut si a adaugat ca galatenii formeaza o echipa redutabila, mai ales in deplasare. Chiar daca a intentionat sa trimita mai multi fotbalisti la Dinamo II dupa eliminarea din Cupa Romaniei, antrenorul cainilor s-a razgandit.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.