Atacantul olandez al madrilenilor a declarat ca autogolul mijocasului stelist trebuie sa fi fost un dezastru pentru el.

"Ma gindeam: "Ce se intimplat?... Am vazut mingea intrind in poarta. A fost un fel ciudat de a cistiga un meci. Mai puteam marca de citeva ori. Trebuie sa fi fost un dezastru pentru Nicolita", a subliniat atacantul madrilen.

Van Nistelrooy a comentat si penaltiul ratat de el: "Am lovit foarte prost mingea, nu am nicio scuza. Stiam exact unde vreau s-o plasez, dar am alunecat putin. Cind vezi ca ratezi tinta, e o lovitura, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca am cistigat pina la urma, lucru care ma ajuta sa uit faza respectiva".

Portarul Iker Casillas a afirmat ca Real Madrid nu a jucat rau cu Steaua, iar cel mai important lucru este ca si-a asigurat calificarea matematica in optimi si ca va lupta cu formatia spaniola pentru prima pozitie. "N-am fost in stare sa inscriem cite goluri am fi vrut. Autogolul lui Nicolita reprezinta un mare ghinion. Jucatorul stelist a trimis mingea acolo unde il vazuse pe portar cu citeva secunde inainte. Nu este vina nimanui, dar la astfel de faze practica este sa trimiti balonul in afara terenului. Am fi putut transa partida din ocazii clare", a comentat el.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.