O victorie, si inca una clara, acesta era rezultatul as- teptat de münchenezi in fata ultimei clasate. Pina la urma, s-au ales cu o infringere, si inca cu una clara, pentru ca Bayern n-a reusit sa-si creeze mari ocazii la poarta lui Hannover. Aroganta cu care au intrat pe teren s-a intors impotriva bavarezilor.

Demichelis a incercat sa-si umileasca adversarul, protejind neglijent mingea care se indrepta spre aut, dar Stajner i-a ris in nas, i-a furat balonul si i-a pasat lui Huszti pentru 1-0 (43). Gazdele s-au opintit din rasputeri dupa pauza, dar fara nici un orizont. In aceste condit ii, fluieraturile propriilor suporteri au reprezentat incheierea logica a mizerabilei reprezentat ii la care au fost nevoiti sa asiste. Rezultatul, care o trimite pe Bayern la sase puncte in spatele liderului Werder, n-a avut darul de a-i inchide gura artagosului manager Uli Hoeness.

Dimpotriva. "Da, deocamdata jucam prost! Si ce daca? Mai lasati-ma cu Werder in sus, Werder in jos! Cei din Bremen sa se bucure cit mai pot! Poate Mos Craciun le ofera titlul de campioana de toamna, dar la primavara noi vom sarbatori!", a declarat cel poreclit Departamentul Atac de catre presa germana.

Ghinionistul Munteanu

Cu Vlad Munteanu integralist si Sergiu Radu pe teren pina in minutul 63, Energie Cottbus a pierdut acasa in fata lui Eintracht Frankfurt (1-0), intr-o partida in care ex-dinamovistul a fost cel mai periculos jucator al gazdelor. Dupa ce de Takahara a deschis scorul (22), Munteanu a ratat doua bune oportunitati de a egala in minutele 37 si 45, dar a trimis putin pe linga poarta.