Dupa autogolul lui Banel de la Madrid, parca nimic nu mai merge in jocul Stelei

Egalul de la Piatra Neamt pare sa fi fost mai mult decit un accident, pentru ca si aseara stelistii s-au chinuit mai bine de o ora cu Apulum. Fara stralucire si fara Dica, ros-albastrii au aratat un fotbal crispat, doboriti de oboseala si de presiunea la care sint supusi de patronul lor. Thereau a fost cel care a dat startul chinuielii, ratind incredibil din doar trei metri. A continuat in minutul 30, insiri nd alta ratare pe nervii si asa subtiati ai patronului.

La faza urmatoare, Ghionea a marcat al treilea gol al sau pentru Steaua, tot cu o lovitura de cap, ca si precedentele doua. Lucrurile pareau a instaura o stare de normalitate in Ghencea, numai ca Marincean a tinut mortis sa faca ceea ce jucatorii lui Real Madrid n-au reusit, si anume sa inscrie in poarta lui Cernea. 1-1 si surpriza se despacheta incet, incet, din staniol.

Dupa pauza nimic nu s-a schimbat, jocul fiind in continuare diluat ca o supa instant. Noroc cu Vasilica Cristocea, reintrat dupa o luna si juma- tate, cel care a marcat dintr-o lovitura libera de la 23 de metri. Si Steaua e in sferturile Cupei dupa patru ani.

Au reintrat accidentatii

Mihaita Nesu a revenit aseara in formula de baza a ros-albastrilor. Fundasul stinga a aparut cu un bandaj pe genunchiul drept, cel cu probleme, insa dupa 20 de minute de joc a renuntat la el. De asemenea, Saban a revenit si el cu Apulum, ca si Vasilica Cristocea, autorul golului de 2-1. Altfel, Badea a acuzat o intindere in momentul in care a fost inlocuit.

Dica, nici macar pe banca

Recenta iesire a lui Gigi Becali la adresa lui Nicolae Dica, pe care l-a acuzat dupa meciul de la Piatra Neamt ca "joaca la misto", s-a materializat aseara in neconvocarea decarului stelist. Olaroiu si-a justificat decizia prin faptul ca mijlocasul a resimtit o oboseala acuta, precizind totodata ca Dica va juca duminica, in partida cu FC National.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.