"Tin sa infirm categoric toate informatiile care se vehiculeaza in Romania, potrivit careia noi am fi dispusi sa oferim 2 milioane euro pentru jucatorul Ze Roberto de la Botafogo. Este o pura inventie, nu am facut nicio oferta vreunui club brazilian pana in momentul de fata.

Motivul pentru care ma aflu aici este acelasi pentru care m-am deplasat si in alte tari, si anume o evaluare cat mai exacta a fenomenului fotbalistic la nivelul celor mai importante cluburi", a delarat Stoica pentru site-ul oficial al gruparii "ros-albastre". Oficialul stelist a afirmat ca nu se pune problema inlocuirii actualilor jucatori ai echipei cu altii, din strainatate.

"Ma deranjeaza foarte mult speculatiile care se fac, pentru ca, indicandu-se cu atata precizie nume si posturi pe care vor veni jucatori, se inoculeaza ideea ca am fi nemultumiti de cei ce reprezinta in momentul de fata culorile Stelei, ceea ce, din punctul meu de vedere, este complet fals. Eu sunt mandru de jucatorii nostri si voi fi chiar daca in parcursul extrem de dificil din acest sezon vor mai exista si sincope", a subliniat Mihai Stoica.