Partida dintre Poli si CFR a fost transata fara drept de apel de timisoreni. Eroul partidei a fost Andrei Cristea, autorul unei duble care a trimis Timisoara in urnele sferturilor competitiei KO

Daca duelul declaratiilor dintre ardeleni s-a consumat sub semnul echilibrului, pe stadionul din Hunedoara, egalitatea de pe tabela a putut fi consemnata pina in minutul 20. Astfel, dupa un inceput in care Clujul ar fi putut deschide scorul la marea ocazie a lui Romeo Surdu, cei care au profitat, pina la urma, si au reusit sa puncteze, au fost timisorenii, prin Andrei Cristea.

Omul potrivit, la centrarea la fel de potrivita a lui Caramarin, Cris- tea, il invinge pe Stancioiu printr-o reluare cu capul, din apropiere. La 1-0, elevii lui Bergodi dau semne ca ar putea cobori cu picioarele pe pamint dupa succesul de simbata cu Dinamo si incep sa-si domine adversarul. Steril, atit Florin Dan, cit si Chihaia, arata ca nu sint in zi de gol, iar Poli intra in avantaj la cabine. Repriza a doua incepe la fel, cu ardelenii la cirma jocului.

Degeaba! Cristea vrea neaparat sa devina eroul Timisoarei. Este minutul 52 si Andrei porneste un contraatac fulger de la 25 de metri de poarta clujeana, dri- bleaza un fundas advers o data, de doua ori, si suteaza. Cu stingul. Suficient pentru ca Stancioiu sa se recunoasca invins, suficient pentru ca Poli sa acceada in sferturi.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.